Bancnota de minus 25

Posted on 9th June 2011 in A se inghiti cu noduri

A aparut bancnota negativa. Dovada ca totul e relativ. Cuantele oscileaza ondulatoriu si ondulatiile sunt cuantificate oscilatoriu. Aferim!

Bancnota aceasta se foloseste atunci cand vrei sa dai rest. Artimetica elementara draga!

Sinan P’ancheru

comments: 0 » tags:

Cum desteptu’ pacaleste prostu’

Posted on 7th June 2011 in A se inghiti cu noduri

Palitura asta e in engleza. Ia de inghite:

“”Unfortunately, high education is becoming a privilege, not a right.

When I attended my university in Russia, my law department was separated into two subdivisons: free of charge for students and a “commercial” department. It was close to impossible to get into the free department: you needed to pass four entrance exams – oral and written, compete against six other people for a spot, and score higher than your competition to be accepted.
I spent my last year of high school preparing for the entrance exams.

The commercial department cost only $700/year when i started college. Competition was laughable – they needed to pass an interview and they were in! When I finished college, free department shrunk, commercial department expanded, and the tuition rose to $3,000 a year.

US, Russia, and now England, are experiencing tuition climbs.It is really sad. I thank the Russian government for funding my university and allowing me to receive free law education. Starting next year, Russian students will no longer have that opportunity.”

Sinan P’asa Diplomat Inginer Doctor in Drept si Honoris Cauza Lauza cum Laude

comments: 0 »

E-coli, eine kleine poparzeine

Posted on 6th June 2011 in A se inghiti cu noduri, Blogu' Tarii Romanesti

Ma uit cum sunt distrusi castravetii romanesti cu buldozerul. Asta patesti cand produci mai mult decat e nevoie pentru curtea ta. Dar chiar daca n-ar fi asa, e de ajuns sa se pishe un neamt contra vantului ca in partea ailalta a globului simti stropii in nas. Mai grav e ca micii fermieri nu mai au niciun viitor. Va fi de ajuns ca un rahat cu ochi din Togo sa se vaite de mancarime in cur ca imediat autoritatile iti vor lua recolta si ti-o vor duce la groapa de gunoi. Globalizare de rahat. Globalizare buna doar pentru cei puternici; pentru amarasteni un castravete lung si gros infipt adanc in cur. Pentru ca meritam.

Sinan P’eeipemamalor

comments: 0 » tags:

CTP si oalele si ulcelele

Posted on 18th May 2011 in A se inghiti cu noduri

“E tot mai limpede că odată cu diseminarea informaţiei, cu progresele biochimiei, ale geneticii, ale medicinei în general, e foarte greu să mai crezi că există această viaţă de apoi. E o deosebire fundamentală între omul de astăzi şi omul de acum o sută şi ceva de ani, care era mult mai izolat informaţional. Omul de astăzi – oricât ar fi de bătut în cap şi de lipsit de vreo veleitate culturală – tot este cufundat într-un ocean informaţional care îl udă. N-are cum să se ferească de treaba asta. Or asta distruge, până şi în capul celui mai uşor de prostit personaj, ideea asta de viaţă de apoi.” Citat din CTP in EVZ.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/razboiul-vietii-de-apoi-romanii-tin-cu-dumnezeu-930692.html

Ma mir ca domnul Popescu, ca scriitor fost/actual de SF, uita ca oamenii primitivi vedeau stelele desenate pe cer, pe cand cei de azi cerceteaza in maduva galaxiilor cu telescoape 3d si analizeaza compozitia planetelor de la jdemii de ani lumina. Cand cei din viitor vor da cu nasul de viata de apoi sa-l vedem pe dl. Popescu ce mai comenteaza. Pardon, ce sa mai comenteze?! va fi oale si ulcele impreuna cu sintetizatorul de voce al lui Hawking “una dintre cele mai stralucite minti” bla bla bla. Cam atat ar fi de zis despre acesti ganditori limitati in viata.

Radu Preda le-o serveste frumos: “Cum credeţi că ar arăta o lume fără ideea vieţii de apoi?
Vedem acea lume în romanele lui Dostoievski. Avem acea replică genială, în care se arată că dacă Dumnezeu nu există, totul este posibil. Totul, adică Răul. Ipoteza existenţei lui Dumnezeu este fundamentală pentru realitatea existenţei societăţii. Din acest punct de vedere, existenţa lui Dumnezeu este condiţia minimală pentru ca o societate să existe coerent, să nu se topească într-un şir nesfârşit de conflicte şi de contestări reciproce. ”
Viaţa de apoi ar fi deci mai mult decât o răsplată, aşa cum o privesc unii creştini (zice reporteru’)
Radu Preda: “Nu. Teologic vorbind, noi nu vedem viaţa de apoi ca pe o destinaţie turistică în care avem acces doar prin moarte. Viaţa de apoi, sau Împărăţia lui Dumnezeu, ca să vorbim în termeni religioşi, se construieşte de aici. De aceea, ceea ce facem noi în această viaţă nu poate fi lipsit de relevanţă pentru ceea ce este dincolo de această viaţă istorică.”

La fel doamna Liiceanu: “Exploratorii creierului, oricât de atent şi minuţios ar căuta şi cerceta, nu pot depăşi un obstacol care este o idee: nu se poate localiza o “substanţă a eu-lui”.

Si ca sa vedeti cam cati bani dau eu pe The Guardian, Hawking sau CTP: “Americanii n-au vocaţie. In belşugul de-acolo nu poate apărea o gîndire teologică. Il invocă pe Dumnezeu doar ca să le binecuvînteze prăvăliile. Ei gîndesc negustoreşte. Exercită stăpînirea lumii doar la casele de bani.” Petre Tutea.

Sinan P’asa turc crestin estem

Ghid de comportament in staulul de bovine

Posted on 11th May 2011 in A se inghiti cu noduri

Este recomandat un comportament civilizat.

comments: 0 »

V,i,r,g,u,l,e,

Posted on 6th May 2011 in A se inghiti cu noduri, Bai, turc estem?

Jalnic. Ma intreb daca astia care scriu la Gandul au trecut pe la scoala vreodata. Macar sa fumeze in fundul curtii. Nu cred.
Uite-i frate cum scriu, urmariti virgulele:

Statele Unite îşi amplasează deja, sistemul de apărare antirachetă în Europa, fără să aştepte un acord cu Rusia, a declarat, joi, la Bruxelles, ambasadorul rus la NATO, Dmitri Rogozin, citat de RIA Novosti în pagina electronică.

România a anunţat marţi că a ajuns la un acord cu Statele Unite, să amplaseze interceptori în cadrul sistemului antirachetă la o bază aeriană sovietică învechită” de pe teritoriul său, comentează agenţia. Moscova a cerut, imediat, garanţii juridice din partea Statelor Unite, asupra faptului că scutul antirachetă nu va viza forţele strategice nucleare ale Rusiei.” Postat la: 06.05.2011 11:41

Sinan P’,

comments: 0 » tags:

Nopti linistite fara Bin Laden

Posted on 6th May 2011 in A se inghiti cu noduri

Sa stiti ca dupa Hitler cel mai rau m-am temut de Bin Laden. In ’42 tin minte cum fritzii au dat buzna cu tancul in gradina din fatza casei si mi-au zdrobit doi nepoti sub senile. Unul abia implinise 25 de ani si cu o seara inainte imi ceruse binecuvantarea sa-l las sa mearga prima oara la hora si sa intarzie dupa ora 7 (numita 19:00 in zilele noastre). Mi-am pierdut proteza dentara fugarind tancul prin curte si, din acea zi, n-am mai scapat de cosmaruri.

Apoi a aparut Bin Laden, doboratorul de turnuri. Barbosul acesta imi aparea in REM sub forma unui peste de acvariu iar eu sub forma unei faramite de mancare plutind pe suprafata plina de tensiune superficiala a apei. Si din strafundurile acvariului aparea o gura mare care ma inghitea. Zece ani de teroare.

Multumesc din inima administratiei Obama si mai ales trupelor marca Seal pentru ca m-au scapat de groaza. Si sa stie tot teroristul ca aici nu e sat fara caini si poate intra cu picioarele in visul omului. Nu scapa nimeni, sa fie invatatura de minte. CIA se misca ca gandul, in 10 ani te-a si prins. N-ai scapare!

Sinan P’laden

comments: 0 » tags:

Devino

Posted on 4th April 2011 in A se inghiti cu noduri, Bai, turc estem?

Cand credeam ca am vazut toate manelismele din limba romana, na ca imi cazura ochii pe ceva si mai adevaraciune pe persoana fizicacare este:

Sinan P’asasi-atat

comments: 0 »

Pisica neagra si coliziunile spatiale

Posted on 23rd March 2011 in A se inghiti cu noduri

O matza neagra s-a suit pe acoperis si a fost observata de o baba. Azi asa, maine asa, dupa 5 zile baba a intrat la idei: oare nu moare de foame pisica? Ce mananca ea acolo pe acoperis?! Intre timp, cand baba dormea, pisica cobora de pe acoperis, lua masa la restaurant si apoi se urca iar ca sa fie vazuta de ochiul vigilent.

Baba a dat alarma. Au venit pompieri, politisti, televiziuni, gura-casca. S-au chinuit si au reusit sa sperie matza care a sarit in zbor planat de pe casa si a aterizat bine-merci in balarii. Amortizoarele au functionat perfect, ca in lumea pisiceasca, dar nimeni nu i-a oprit pe vajnicii salvatori sa o prinda la sol si sa o arate telespectatorilor cu mentiunea ca va fi dusa la un RMN sa i se verifice suspensiile si va fi adoptata de o asociatie bla-bla-bla.

Punct.

Povestea asta cu pisica m-a dus cu gandul la prostimea care face coada la iod (in Romania) si la bucuria corporatiilor de apa plata care jubileaza cand aud zvonerii cum dau din melitza. In timp ce la TV defileaza burtierele cu “Nu lasati copiii sa bea apa de la robinet” fara sa se specifice daca e vorba de copiii din Japonia sau de pe Marte, devine clara ochiului politica intitulata: “Se pare ca la celalalt capat al Universului s-au CIOCNIT tare de tot doua molecule de hidrogen, asigurati-va casele si familia!” Pentru ca la fiecare secunda se nasc 100 de prosti si la fiecare minut se cumpara un yacht. Pentru ca meriti.

Sinan P’isica

Cutremur apocaliptic live text

Posted on 11th March 2011 in A se inghiti cu noduri

MOTTO: Vine valu’ imi ia calu’.

“japonezii se autocalmeaza
ei nu pleaca imediat de langa mare si de aia victimele sunt iminente
ei nu ies din case
ei sunt foarte economi si nu prea tin tv deschise
ei nu se panicheaza pana nu vede moartea in fatza”

comentarii live: “noi nici macar tsunami nu avem, tzara de kkt ”

“aici vedeti case desi nu se intrevede viata pe acolo”

” e o mare groaza”

“stam cu frica pentru ca vin cutremure cu puisori si pe aici pe la noi”

“ne asteptam la zgaltaieli cu grad mai mare”

“in zona unde sunt eu se preconizeaza un mare cutremur”

“vin valuri inalte, momentan sunt de 50 cm”

“oamenii se evacueaza dar distrugerile sunt foarte mari pentru ca nu ai cum sa pleci cu casa dupa tine”

“bilantul urca”

“foarte mult calm pe aeroport, imaginile sunt ireale, de ce sunt asa de calmi??!!!!”

“japonezii, in afara ca sunt mici, ei sunt si educati de mici sa nu se panicheze”

tsunami se apropie de partea de deasupra a insulei dupa ce a maturat partea de dedesubt

japonezii au reusit sa salveze multe marfuri din supermarket dar un borcan de sos de tomate s-a spart

cei de la politie au pus mana pe telefon si au trimis emailuri la fiecare japonez

nu am vazut cladiri rase de pe fatza pamantului cum era normal

gradinile japoneze arata precum semafoarele de la intrarea in Constanta cu vapoare pe peluza

stai ca m-a palit nasu’ si scot nebulizatoru

primul impuls al angajatilor a fost sa tina rafturile, si-au facut gesturi standard sa salveze marfa patronului

“se face alarme pentru a te da de langa mare”

“oamenii stau cu ochii pe televizoare, pe pereti, pe lustre”

“disparutii oscileaza functie de postul tv”

“in aceasta panica se lasa noaptea”

“nu mai pot comunica la telefon sau pe skype pentru ca nu mai exista unde”

“armata lor constituie un numar foarte mic de oameni”

trebuie sa nu stam anxietati si sa ignoram ce vedem

e de vazut care a fost impactul asupra solului

“vapoarele si barcile si masinile s-au dus asaaaa vorba aia rotocol”

“invartim posturile”

“seara deci ei se retrag spre casa se raresc masini si astea”

se poate observa cum insula de nord a fost afectata dar Romania este ferita in continuare

sunt probleme si in zona Rusiei dar ei nu stiu japoneza si n-au fost afectati

placa pacifica este intr-o continua dinamica miscare intr-o zona de falie care se constata o contorsiune a unei extroziuni in doua ape

comments: 0 » tags:

D’ale analfabetilor care are internet pe persoana fizica

Posted on 3rd March 2011 in A se inghiti cu noduri

Ce nota “da-ti” intrebarii? Doi cu felicitari si un sut in cur. Mars la scoala!

Sinan P’eeipemamalor

comments: 0 »

Ia mama ca-i Fanta!

Posted on 24th February 2011 in A se inghiti cu noduri

Click pe link. Daca nu merge, click inca o data. Servere ghiaure, deh! Slavit fie Allah!
ia mama ca-i fanta

Sinan Orto’Doxu

comments: 0 »

Despre cutremure

Posted on 22nd February 2011 in A se inghiti cu noduri

Mi-a placut de Marmureanu. Au tras astia de el poate-i scapa porumbelul din gura – da’ nimic!
“O sa aiba legatura falia din Noua Zeelanda cu falia care trece pe sub gradina babei Safta din Buzau? Nu! Sigur? Sigur! Nici macar umpic? Nici! Deci putem sta linistiti, nu se propaga cutremuru pana la noi sa ne omoare cu zile? Linistiti! Sigur-sigur? Sigur! Deci o sa scada numarul ciobanilor care isi asigura prelata de ploaie contra cutremurelor? O sa scada. Deci nu mai vine cutremuru’? Nu mai vine. Nici sfarsitu’ lumii? Nici. Haidi dom’le, zau asa, dumneata bagi sistemul bancar in mormant! Regia, publicitate!”
(interviu imaginar pornit de la vorbe reale ale dl. Marmureanu)

Sinan Cu’tremuratoru’

Zbor deasupra unui cuib de cuci

Posted on 25th December 2010 in A se inghiti cu noduri

Dragi copii şi stimaţi cititori adulţi, maturi,

Ştim cu toţii ce e cucul: pasăre migratoare, cam cât un pui de cioară, stă prin copaci şi face cu-cu. Varianta mecanică trăieşte în orologiile vechi şi din oră în oră iese din căsuţa de tablă, cântă şi intră la loc. Varianta parlamentară e de mărimea unui porc adult şi deţine laptop cu wikimapia pentru a-şi calcula ruta de migraţie – rectificare – distanţa până la meridianul unde îşi va face vacanţa.

Ce au în comun toate aceste variante de cuc? Singura asemănare este că pasărea intitulată cuc îşi depune, după cum am învăţat la şcoală, ouăle în cuiburile altora. Cuca adevărată le depune în cuibul mierlei, cuca mecanică le ouă printre arcuri şi şuruburi iar cucul parlamentar – pentru că la această subspecie masculul are ouă – şi le lasă acasă, în sertarul de la noptieră. Celor care nu cred asta le recomand să revadă zborul electricianului Adrian Sobaru deasupra cuibului de cuci parlamentari şi reacţia curajoasă a acestora la prăbuşirea sa. Priviţi şi apoi trageţi concluzia: aveau ouăle la ei?

Sinan O’rnitologul

Vă rog, părinţilor, ocrotiţi-vă copiii!

Posted on 23rd December 2010 in A se inghiti cu noduri

“Iubiţii mei fii sufleteşti,

Avem o lege pentru protecţia copilului, dar ea nu se resimte şi pe micul ecran, şi cu atât mai puţin în şcolile publice unde funcţionează, obligatoriu, aşa-zisele programe de sănătate care-i învaţă pe copii cum să îmbătrânească vertiginos prin depravare planificată. Avem o lege antidrog, dar nu şi una antidezmăţ. Avem o lege anticorupţie, dar nu şi una antiseducţie. Avertismentul antialcoolic devine timid şi neputincios în vecinătatea imediată a beţivului proclamat erou. Ora de religie nu poate face mare lucru dacă eforturile Bisericii nu sunt sprijinite de instituţiile statului, de societatea civilă şi, nu în ultimul rând, de presă. Ne interesează copiii străzii, dar nu avem dreptul să-i uităm pe copiii maidanului moral. Astăzi suntem într-o febrilă căutare de soluţii împotriva crizei şi a sărăciei, dar nu vom face nimic fără remediile spirituale împotriva acestei crime lente şi bine studiate care distruge conştiinţa tinerilor.

Zadarnic curăţim pământul de gunoaie dacă-l vom lăsa populat cu oameni deformaţi şi mutilaţi sufleteşte. Vă rog, părinţilor, ocrotiţi-vă copiii! E vorba de viitorul nostru ca neam, popor şi patrie.

Un gând bun, şi copiii noştri vor primi cel mai frumos cadou de Sfintele Sărbători. La mulţi ani!”

Semnat: Bartolomeu din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Vadului, Feleacului şi Clujului, Mitropolit al Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului.

Tot comunicatul îl gasiţi aici: Comunicat

Sinan P’asa bine le-a zis-o!

comments: 4 »