Tehnici de supravietuire

Posted on 1st March 2011 in Bai, turc estem?

Un american si-a facut o casa de 2 mp. Doi.
Inspirat de imaginea primita de la un bun prieten, tin sa va impartasesc o metoda de reducere a costurilor la energia electrica. Metoda buna pe timp de criza, dar mai ales pentru priza.
E metoda din mosi-stramosi, nu e la misto:

Cum se incalzeste ciorba la microunde? Iata pasii, la milimetru si frame cu frame:

1. Scoti o farfurie si o pui pe masa.
2. Scoti oala din frigider.
3. Pui ciorba in farfuria dinainte pregatita.
4. Acoperi oala si o bagi la loc in frigider.
5. Pui farfuria la microunde/ pe foc sau cu ce incalzesti tu.
6. Setezi puterea microundelor la 60% si cresti timpul proportional. In acest fel haleala se “patrunde” mai bine la energie mai putina consumata.

Explicatii: oala trebuie sa stea cat mai putin afara din frigider. De aia trebuie farfuria deja pe masa si imediat cum umpli farfuria NU o pui pe ea in microunde ci PUI LA LOC oala in frigider. Pierdere termica cat mai putina la oala = consum redus la frigider. Intre timp economisesti alte 5-7 secunde, timp in care farfuria mai ia din caldura ambientala. Deci economie si la microunde.

Tot io sa va invat!
Sinan T’udose

comments: 6 »

6 Responses to “Tehnici de supravietuire”

 1. Ave says:

  da’ casa aluia e izolata?

  Bine, ca noi suntem ineficaci (!) in draci, e cunoscut. Vara am putea folosi soarele sa incalzim $CHESTII, iar iarna am putea folosi aerul de-afara sa racim $ALTE_CHESTII (in loc sa consumam curent cu frigiderul). Da’ e prea complicat asa.

  • Sinan P'asa says:

   adevarat, cred ca suntem singurele vietuitoare de pe planeta care ARD carbune ca sa faca energie ca sa RACEASCA haleala :) Da’ daca se poate, de ce nu?!

 2. LISITARU@YAHOO.COM says:

  Asta imi aduce aminte de bancul ala in care un tip isi bagase organul genital intr-o tocatoare de muraturi si acum era foarte suparat… ca ii daduse pe amandoi afara de la serviciu, si pe el si pe tocatoare!

 3. LISITARU@YAHOO.COM says:

  In camere de doi metri patrati controlul flatulatiilor ajunge la rang de arta!

  • Ave says:

   Daca e prea puternica, s-ar putea sa ajungi sub cerul liber… :D

   • Sinan P'asa says:

    E un om responsabil si a cumparat deja Dispozitivul regulator de presiune a basinilor. Acesta actioneaza prin inducerea unui curent variabil in nervii hemoroidali facandu-i sa lase iesirea unui fasait controlat sau a unei explozii puternice, dupa dorinta. Se poate regla in 16 trepte, nivelul unu numit “Ai dat tu partz cumva?” si nivelul maxim numit “Hai ca esti nesimtit, mi se face rau, deschide repede fereastra!”Pings responses to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>