Psihologia salveaza Romania

Posted on 25th May 2011 in Generale

Dupa ce televiziunile au supt toata vlaga din analistii politici, a venit la rand moda psihologilor invitati in studiou. Care psihologi sunt sub forma unor tzoape a caror “coafura” vopsita cu Danke Superweiss are forma unei maturi stradale electrizate, sunt rujate cu pensula de vopsea lavabila si imbracate de Casa Pescaria Braila sectia Navoade – divizia Plase, Gauri si Carlige.

Aceste psiholoage sunt chestionate pe teme de interes stringent cum ar fi divortul dintre Piticot si Pasarila-Ras-Lungila, relatia indubitabila dintre mama si copil in familiile romanesti de protozoare, dar si subiecte in care trebuie plonjat mai adanc in putzul gandirii precum psihologia inversa in cazul cuplurilor de homosexuali.

Aceste fete devenite psihologi dupa mari chinuri ale facerii de tele-facultati nu sunt niste fiinte extraterestre la care sa holbam cu uimire. Le cunoastem foarte bine, erau premiantele liceului la sectiunea “auzi fato?!” tocilare inraite care cunoasteau tot ce misca pe banca, in banca si pe sub banca, olimpicele clasei la materia barfologie.

Fufele in cauza se simt tare bine pe sticla si pot fi recunoscute usor dupa tonul calm, profesional, dupa planitudinile plenare pe care le arunca la indemnul imbujorat al moderatorilor si dupa modestia prin care isi etaleaza complexele cunostinte din categoria “nici nu stii ce te-a lovit, dar eu stiu”.

Ce ne-am face noi fara aceste creaturi diafane, mocofane, puritane, teutoane, psihotroane care ne sondeaza creierul si ni-l explica in cuvinte simple?!

Sinan P’isicologu

comments: 0 »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>