Apocalipsa 18:17 “Atatea bogatii intr-un ceas s-au prapadit!”

Posted on 13th June 2011 in Blogu' Tarii Romanesti

Daca vrei distractie pe Internet trebuie sa te obisnuiesti sa derulezi articolele pana dai de comentarii. Abia acolo incepe desfatarea.

“Dupa desfiintarea capitalismului, Popoarele vor colabora pentru: desfiintarea fiscului, interzicerea dobanzilor, revenirea bancilor de emisiune monetara la dispozitia Popoarelor, producerea de catre fiecare Popor a mijloacelor necesare traiului.

***** ICP © 2010, 2011 Romania ***** (13.05.2011)
Deasemenea, combaterea contrabandei, promovarea moralei, a libertatii de actiune, de gandire si de proprietate, vor aduce pacea si fericirea pe Pamant pentru 1000 de ani!”

articolul aici:

http://www.capitalul.ro/finante-banci/guvernatorul-bancii-centrale-a-israeluluil-intra-in-cursa-pentru-sefia-fmi.html

Mai are si altele frate :) )

***** ICP © 2010, 2011 Romania ***** (07.06.2011)
Nicaieri prostia si lipsa de organizare si planificare nu sunt mai drastic penalizate decat in agricultura. Planta, animalul si produsele perisabile simt si taxeaza imediat toate acestea.

***** ICP © 2010, 2011 Romania ***** (05.06.2011)
Sa demisioneze bulibasa basescu, pentru ca daca ar fi fost alegeri corecte, Antonescu ar fi fost Presedintele Romaniei! Si, oricum, Antonescu are macar moaca de Presedinte, are logica si coerenta in exprimare si in atitudini, are calitati morale.

ICP asta traieste in trecut, scrie in prezent si posteaza comentariile din viitor.

Sinan P’redator

comments: 0 »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>